De reguliere werk- en inloop middagen en avonden zijn in zaal 4 van het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. (voor data klik hier)

Let op, het 'Bevrijdingsweekend Doornenburg' is uitgesteld naar 9, 10 en 11 oktober 2020. Zie 'Topic in de schijnwerper' op onze Start-pagina voor nadere uitleg.

Werk-/inloop middagen en/of avonden en/of Thema-avonden

U bent van harte welkom op onze werk-/inloop middagen en/of avonden en/of Thema-avonden (toegang gratis). Op de  werk-/inloop middagen en/of avonden heeft toegang tot onze archieven en bibliotheek. Loop eens binnen in het Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 3, 6686 BS Doornenburg. De koffie/thee staat klaar (we vragen hiervoor een kleine vergoeding). Op de Thema-avonden houden wij onze Ledenvergaderingen en geven wij presentaties (leden hebben dan ook gratis toegang).

2020

Data werk- /inloop middagen en/of Thema-avonden en ledenvergaderingen (avonden: 19:00 - 21:00 uur, middagen: 14:00 - 16:00 uur, tenzij anders vermeld).

7 jan. Avond

21 jan. Avond

4 feb. Avond

18 feb. Avond

3 mar. Avond

In verband met de overheidsmaatregelingen tegen het Corona-virus is de werk-/inloop middag van 17 maart afgelast. 17 mar. Middag

In verband met de overheidsmaatregelingen tegen het Corona-virus is de werk-/inloop avond van 21 april afgelast. 21 apr. Avond

26 mei. Avond

9 jun. Avond

23 jun. Avond

25 aug. Avond

8 sep. Middag

29 sep. Avond

13 okt. Avond Vooralsnog is deze avond i.v.m. het geplande '75 jaar bevrijd' evenement afgelast. Suggestie: Bezoek onze gratis tentoonstelling in de Orgelzaal van de kerk.

27 okt. Avond

10 nov. Avond THEMA-AVOND aanvang 19:00 uur Algemene Leden Vergadering met aansluitend eenthema presentatie.

24 nov. Avond