Let op, i.v.m. de anti-coronavirus maatregelen zijn alle werk- en inloop middagen en avonden alsmede de voorjaars-Ledenvergadering geschrapt. Hopelijk kunnen we na mei 2021 wel weer starten. Voor de in 2021 nog wel gepland staande datums klik hier).

Let op, het in april 2021 geplande 'Bevrijdingsweekend Doornenburg' is komen te vervallen. Het bestuur zal nog nader bepalen hoe verder....

- Twee dorpen in oorlogstijd 1940-1945. Een boekje waarin o.a. de ervaringen van familie Balk uit Doornenburg aan bod komt. Zie onder de rubriek/knop in het menu; 'kringblad en overige publicaties' meer informatie.

Werk-/inloop middagen en/of avonden en/of Thema-avonden

U bent van harte welkom op onze werk-/inloop middagen en/of avonden en/of Thema-avonden (toegang gratis). Op de  werk-/inloop middagen en/of avonden heeft toegang tot onze archieven en bibliotheek. Loop eens binnen in het Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 3, 6686 BS Doornenburg. De koffie/thee staat klaar (we vragen hiervoor een kleine vergoeding). Op de Thema-avonden houden wij onze Ledenvergaderingen en geven wij presentaties (leden hebben dan ook gratis toegang).

Data werk- /inloop middagen en/of Thema-avonden en ledenvergaderingen (avonden: 19:00 - 21:00 uur, middagen: 14:00 - 16:00 uur, tenzij anders vermeld).

---------------------------------------------------------------------------

In verband met de anti Corona maatregelen zijn alle geplande bijeenkomsten en evenementen tot juni 2021 geschrapt

5 jan.     Avond

19 jan.    Avond