De reguliere werk- en inloop middagen en avonden gaan 8 september 2020 -middag-weer van start. Deze zijn in zaal 4 van het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. (voor data klik hier)

Let op, het 'Bevrijdingsweekend Doornenburg' is uitgesteld naar 9, 10 en 11 april 2021. Zie onderaan de pagina van 'Topic in de schijnwerper' (op Start-pagina) voor nadere uitleg.

- Twee dorpen in oorlogstijd 1940-1945. Een boekje waarin o.a. de ervaringen van familie Balk uit Doornenburg aan bod komt. Zie onder de rubriek/knop in het menu; 'kringblad en overige publicaties' meer informatie.

Lidmaatschap

Indien u lid wilt worden van onze kring, stuur dan uw naam en adresgegevens in bijgaand contactformulier of stuur ons een mailtje  of gewoon briefje (zie bij rubriek contact gegevens voor ons adres).

U ontvangt als lid gratis ons kringblad “De Heraut” en u heeft gratis toegang tot onze thema-avond presentaties en/of tentoonstellingen.

De contributie bedraagt € 12,50 per jaar.

IBAN rekeningnummer van de Historische Kring Doornenburg:  NL75RABO0112100732

(onze penningmeester Marijke van Aalten verzorgt ook de ledenadministratie)

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.